Leveringsvoorwaarden: Met elke bestelling die u plaatst gaat u tevens akkoord met deze leveringsvoorwaarden.

 

USB4ALL levert artikelen tegen een zeer voordelige prijs. Dit is mogelijk doordat wij met onze Aziatische partners werken die de artikelen direct naar onze klanten sturen. USB4ALL is Nederlands, dus u kunt ten alle tijden in het Nederlands met ons communiceren, maar andere talen zoals Engels is ook geen probleem.

De levering van alle artikelen geschiedt vanuit Azië met standaard luchtpost.

De levertijd ligt gemiddeld over het algemeen tussen de 1 en 2 weken. (GEMIDDELD, de zending kan er ook soms langer over doen)

No-Risk garantie -> als uw bestelling niet aankomt ontvangt u uw geld retour!

 

LET OP:

Zoals u zult begrijpen kan USB4ALL in geen enkel geval verantwoordelijk worden gehouden als een levering er langer dan gemiddeld over doet. Ook niet in het geval dat er een niet standaard verzend methode is afgesproken (zoals een koeriersdienst, DHL, Fedex etc.) voor het verzenden, aangezien het verzenden door de post-bedrijven of koeriers wordt verzorgd en wij daar geen invloed op hebben.

Controleer svp of uw adres-gegevens juist en volledig zijn ingevuld (huisnummer wordt nog wel eens vergeten).

Als u een fout in uw gegevens ontdekt mail dit dan svp direct naar USB4ALL. Tevens kunt u dit zelf corrigeren door met uw account-gegevens in te loggen en uw gegevens aan te passen.

U ontvangt ALTIJD een bevestigingsmail na elke bestelling.

Ontvangt u geen mail na uw bestelling?

Kijk dan s.v.p. in uw SPAM, Junk of ongewenste mail folder en controleer nogmaals of u uw mail adres correct heeft ingevuld.

BELANGRIJK 1, LEES HET VOLGENDE GOED DOOR:

Alle artikelen worden relatief goedkoop aangeboden. Dat kan omdat USB4ALL vanuit Azië werkt. U moet echter rekening houden met het feit dat artikelen boven de 22 euro onderhevig kunnen zijn aan een BTW heffing (als er BTW in rekening wordt gebracht, dan brengt het post-kantoor ook inklaringskosten in rekening). In de praktijk komt het bijna nooit voor dat iemand daadwerkelijk BTW moet betalen, maar er bestaat een kans dat, als de douane de zending controleert, u een BTW heffing over uw bestelling moet betalen. Alle zendingen beneden de 22 euro zijn zowiezo vrij van BTW heffing. De artikelen worden zo neutraal mogelijk verpakt verstuurd zodat deze minder opvallen. De klant die een bestelling plaatst is ten alle tijden verantwoordelijk voor de eventueel te betalen BTW heffing (en eventuele inklaringskosten) en USB4ALL kan en zal in geen geval de verantwoorlijkheid hiervoor op zich nemen. Met elke bestelling die u plaatst gaat u tevens akkoord met deze leveringsvoorwaarden.

Via de volgende link kunt u meer lezen over invoerrechten en vrijstelling etc: Douane

BELANGRIJK 2, LEES HET VOLGENDE GOED DOOR:

Capaciteit:

Voor USB sticks en andere apparaten worden door de fabrikant ANDERE rekenmodellen gehanteert dan dat op uw computer gebeurd!

 • De capaciteit van USB sticks wordt als volgt berekend:
  • 1 GB = 1000 MBytes
  • 1 MB = 1000 kBytes
  • 1 kB = 1000 bytes
  • 32 GB = 32000000000 bytes
 • De capaciteit op computers wordt als volgt berekend:
  • 1 GB = 1024 MBytes
  • 1 MB = 1024 kBytes
  • 1 kB = 1024 bytes
 • Een USB stick van 32GB wordt op de computer (kan PER computer verschillen!) gezien als een capaciteit van:
  • 32000000000 bytes = 31250000 kBytes
  • 31250000 kbytes = 30157.58 Mbytes
  • 30157 Mbytes = ongeveer 29.8 Gbytes

Hier kunt u de capaciteit zien die uw computer ongeveer zal aangeven (LET OP: dit kan soms per computer wat verschillen):

  4GB capaciteit: de capaciteit volgens de computer ligt tussen de 3.5-3.8GB.
  8GB capaciteit: de capaciteit volgens de computer ligt tussen de 7.2-7.6GB.
16GB capaciteit: de capaciteit volgens de computer ligt tussen de 14.5-15.2GB.
32GB capaciteit: de capaciteit volgens de computer ligt tussen de 28.8-29.8GB.
64GB capaciteit: de capaciteit volgens de computer ligt tussen de 57.6-59.5GB.

BIJ HET BESTELLEN VAN EEN USB STICK GAAT U AKKOORD DAT U BEKEND MET HET BEREKENEN VAN DE CAPACITEITEN EN DAT DE CAPACITEIT DIE UW COMPUTER AANGEEFT NIET GELIJK IS AAN DE CAPACITEIT VAN DE USB STICK (de capaciteit is uiteraard wel gelijk, maar de computer hanteert een andere methode voor het berekenen van de capaciteit dan fabrikanten van USB sticks dit doen). OOK ALLE GROTE MERKEN ZOALS SANDISK, KINGSTON ETC. HANTEREN DEZE METHODE!

Lees en schrijf-snelheid van de USB sticks:

De lees en schrijf-snelheid van de USB sticks kan per stick verschillen. Standaard zijn de USB sticks voorzien van het USB 2.0 protocol. Let er op dat de snelheid onder Windows 7, 8, 8.1 en 10 heel erg kan verschillen. Het formatteren van de USB stick in het NTFS formaat helpt om de snelheid te verhogen, maar hou er rekening mee dat misschien niet alle apparaten (zoals een internet TV) met het NTFS formaat overweg kan.

Garantie:

Op alle artikelen zit garantie. De garantie is over het algemeen 6 maanden. In het geval dat een artikel niet meer leverbaar is zal USB4ALL een passende oplossing bieden (vergelijkbaar model of uw geld retour). Ook als een product ná de garantie-periode defecten vertoont, kan USB4ALL in een aantal gevallen mogelijk een gratis vervangend product te leveren. Daarom geldt: bij een defect product neem svp eerst contact met USB4ALL op zodat wij het beste advies aan u kunnen geven of een gratis vervangend product kunnen leveren.

  

Niet goed geld terug voorwaarden:

Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u het artikel naar USB4ALL terugsturen waarna u uw geld terugkrijgt. Dit kan als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • U dient het artikel binnen 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) terug te sturen om in aanmerking te komen voor de geld terug actie.
 • De originele en onbeschadigde verpakking moet aanwezig zijn en mee terug gestuurd worden.
 • Er mogen geen gebruikssporen op het artikel aanwezig zijn.
 • De verzendkosten bij het retourneren van een product zijn voor rekening van de koper.
 • LET OP: bestellingen van grotere aantallen (meer dan 10 stuks) kunnen niet geretourneerd worden.
 • LET OP: bestellingen van artikelen met klanten LOGO kunnen niet geretourneerd worden.
 • Het geld wordt teruggestort nadat het artikel in goede staat is ontvangen (binnen 30 dagen).
 • Het artikel hoeft niet teruggestuurd te worden naar Azië, maar kan naar een adres in Nederland worden gestuurd. Dat adres wordt op aanvraag beschikbaar gesteld wanneer u iets daadwerkelijk wilt retourneren.

 

Afbeeldingen:

De afbeeldingen op onze website gelijken zoveel mogelijk op de werkelijke artikelen (de meeste zijn daadwerkelijke foto's van onze artikelen), maar deze zijn ter illustratie en kunnen in kleine details afwijken ten opzichte van het bestelde product. Bijvoorbeeld kleuren kunnen in het echt anders over komen dan op foto's en ook kleine afwijkingen in het model zijn mogelijk.

 

 

Bedankt voor uw aandacht en het doorlezen van de leveringsvoorwaarden.

Wij wensen u veel plezier bij het winkelen op de website van USB4ALL!

 

 

Disclaimer: De leveringsvoorwaarden kunnen ten alle tijden aangepast worden en zijn tevens onder voorbehoud van typ- en spellings-fouten etc. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van de leveringsvoorwaarden.